tiistai 14. lokakuuta 2014

Ristiäiset


Sunnuntaina vietimme läheisellä seurakuntatalolla Juuson kastejuhlaa. Juhlat pidettiin lähipiirin kesken - kutsu kiisi meidän molempien perheille ja isovanhemmille, sekä tietenkin Juuson kummeille. Kummeiksi meidän oli ilo saada nelihenkinen joukko, kiitos heille!



Juhlien tarjottavien teema voisi olla itsetehty; voileipäkakuista täytekakkuihin ja pikkuleivistä kuivakakkuihin ja mehuun oli kaikki itse valmistettuja. Tarjottavia oli runsaasti, ja juhlien jälkeenkin jäi kotiin vietäväksi monenmoista herkkua! 

Leipomisesta ja näpertelystä puheenollen; niin kukkaset, virsivihot kuin kastekarkitkin tuli askarreltua lauantain aikana, ja sunnuntaina jäljellä oli vain esillelaitto ja valmistautuminen itse juhlaan. :)



Itse kastetilaisuus kesti vain hetken; lauloimme laulut Jumalan kämmenellä ja Ystävä sä lapsien. Yksi kummeista luki lasten evankeliumin, oli muutamia rukouksia ja lopulta meidän pieni sai nimensä - hän on nyt oikein virallisesti Juuso, koko nimeltään Juuso Einari Johannes. Poika sai isänsä sukunimen, ehkäpä vielä jonain päivänä meillä on koko perheellä sama sukunimi.


Pieni päivänsankari oli hieman väsynyt kasteen jälkeen...

... mutta innostui hymyilemään ja naureskelemaan nuorimmalle enolleen, Akulle.

Meidän perhe 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti