lauantai 29. marraskuuta 2014

Siivoushetki

varoitus, sisältää kaaoskuvan!

Juuson syntymän jälkeen olen löytänyt itsestäni uuden puolen - siivoaminen ja järjestäminen on ihan kivaa! Tämän puolen myötä voisi kuvitella, että meillä olisi siistiä, muttamutta... Kaveri nimeltä kaaos on tainnut muuttaa mukanani tänne, ja on sen verran sitkeä ystävä, ettei sitä saa millään hallintaan. Asiasta kuitenkin itse postauksen ideaan, nimittäin tähän lauantai-iltaan; miesten saunailta, kotona vain minä ja Juuso. Iltatankkauksen jälkeen Juusokin simahtaa sitteriin, ainakin hetkeksi aikaa. Kissat nukkuvat raapimapuussaan, kukaan ei juokse missään ja ainut ääni asunnossa on tvssä pauhaava Jutta ja puolen vuoden superdieetit. Mikä oiva hetki siivoamiselle siis!

Keittiön ja olohuoneemme erottaa pöytätaso, joka on kova keräämään tavaroita puoleensa. Niinpä tälläkin kertaa tavarat ovat vallanneet sen, ja edessä olisi sen raivaaminen ja tavaroiden palauttaminen omille paikoilleen. Yhtäkkiä päässä alkavat jotkin aivosolut törmäilemään toisiinsa, ja käskevät nyt kerrankin kun se on mahdollista - istu alas, älä tee mitään ! 




Ja kun kukaan ei näe (niin Markus, tiedän, että luet tämän) voi valita kaapista kauniin viinilasin, joita on kertynyt vaikka viini-ihmisiä en olekkaan ja hetkeksi istahtaa keittiön pöydälle, juoda viinilasista kylmää limsaa ja hengähtää, että jaksaa taas jatkaa! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti